Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magyar Kupa 2020 - 2021 Főtáblásai

 

kezdolap.jpg

 

KELEN SC 0 - 1 CSEPEL FC

JEGYZŐKÖNYV

A Csepel FC a 84. percben Teplán János büntetőből értékesített góljával jutott a Főtáblára.

teplan-janos-csepel-2020.png

 

Takács Krisztián a Csepel FC Vezetőedzője így nyilatkozott :

takacs_krisztian-csepel-fc.jpg

Nagyon boldogok vagyunk Meglehetősen nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amit egy igazán jó csapat ellen játszottuk. Komoly fordulópontjai voltak a találkozónak, az első 20 – 30 perc a miénk volt, azt követően a Kelen játszott fölényben, de ez a fölény a 60. percben egy óriási, kapufát eltaláló lövésben aztán ki is merült, s ez végül döntőnek is bizonyult a meccs további részét tekintve. A 84. percben aztán egy teljesen jogos 11-est követően megszereztük a vezetést, ami végül a sikerünket is jelentette. Ez -úgy érzem-  a “Csepel- szív” diadala volt. További sok sikert kívánunk a hazaiaknak.

 

 

F. VÍZMŰVEK SK 1 - 1 43.SZ. ÉPÍTŐK SK

JEGYZŐKÖNYV

Az Építők csapata a jól bevált döntetlenekkel folytatta a Magyar Kupa menetelést, és a 4. fordulóban is az eredményesebben  értékesített tizenegyesekkel jutott tovább a Váci úton Hevesi Tamás Vezetőedző vezénylésével,  a Véber György ,  Szlezák Zoltán Újpesti ikonok csapatával szemben.

dr-hevesi-tamas-43.-sz-epitok-sk-edzo-2019.jpg

 

veber-gyorgy-vizmuvek-edzo.jpg   slezak-zoltan-vizmuvek-2019.jpg

 

 

 

MUN SE - ASR GÁZGYÁR

JEGYZŐKÖNYV

Senki nem gondolta volna, hogy a MUN SE ilyen hosszútávra rendezkedett volna be a Magyar Kupa sorozatba.

Először az 1. FC Skorpiónak hintett 17 gól után , a Goldball 94 FC elleni 6-3 után már egy kicsit felkapta a fejét a Budapest labdarúgását kedvelő társadalom.

A harmadik fordulóban a Pestszentimrének berámolt hatos után , viszont egy nagyobb falat következett a negyedik lépcsőfokon.

Az ASR Gázgyár viszont már nem engedett a huszonegyből és a Jókai Mór utca tűzoltótorony lábánál 2- 1 arányú győzelemmel jutott tovább a MOL Magyar Kupa következő fordulójába, ami pedig már a Főtáblát jelenti.

mun-gaz-gol.jpg

A Gázosok megismételték a tavalyi remek szereplésüket, hiszen a Csepel FC ellen, 2019 augusztus 14.én a Csepeli stadionban harcolták ki , hogy először a Makó FC ellen,  1 - 0 arányú győzelmet arattak, majd következett a WKW ETO FC GYŐR ahol az osztálykülönbség megmutatkozott és végül is egy gólt azért rúgva nekik, de négyet kapva búcsúztak a további küzdelmektől.

 

 

 

budapest-soccer--vissza.jpg